Deze gehaktballen verrukken jong én oud. Smullen!

Verrukkelijke gehaktballen om van te (blijven) smullen

25 Minuten | 3 Personen

  1. Bevestig de voedselmolen aan jouw KitchenAid Artisan Mixer. Maal het vlees los.

  2. Doe het gehakt in een glazen kom. Voeg de Parmezaanse kaas, de peterselie, de bieslook, de eieren en tot slot het zachte deel van het brood toe. Voeg peper en zout naar smaak toe en meng met een houten lepel.

  3. Rol balletjes tussen je handpalmen, leg ze op een bord met broodkruimels en rol de gehaktballen erdoor. Zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn.

  4. Verwarm de olie in een wok en bak de gehaktballen een drietal minuten, tot ze een prachtig, gouden korstje hebben.

  5. Laat uitlekken op keukenpapier en dien gloeiend heet op…

  6. Smakelijk!

Wat heb je nodig?

80 gr Parmezaanse kaas

400 gr mager rundvlees

1 el gehakte bieslook

1 el gehakte rozemarijn

100 gr zacht deel van een brood

200 gr fijngeraspte broodkruimels

2 eieren

peper en zout

frituurolie