
Klassiek, verfijnd, tijdloos. Genieten!
Flinterdunne carpaccio met Parmezaanse kaas
15 Minuten | 4 Personen
- Rol de ossenhaas in vershoudfolie op, tot een strakke en ronde rol. Leg een half uurtje in de vriezer (zo kan je het gemakkelijker snijden).
- Snij het vlees in flinterdunne plakjes met een vlijmscherp mes. Bewaar in de koelkast.
- Rooster de pijnboompitjes in een verhitte pan (zonder bakstof), totdat ze goudbruin zien. Hou goed in de gaten, want deze lekkernij verbrandt binnen de seconde!
- Schaaf de Parmezaanse kaas is dunne plakjes. Dit kan met een handige kaasrasp, of gewoon met een dunschiller.
- Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en voeg zout naar smaak toe.
- Verdeel het vlees over de borden. Voeg de rucola, pijnboompitjes en kaas toe. Werk af met je dressing en een beetje peper.
- Smakelijk!
Wat heb je nodig?
200 gr ossenhaas, in één stuk
50 gr Parzemaanse kaas, in één stuk
30 gr rucola
2 el pijnboompitten
4 el olijfolie
2 el balsamicoazijn
peper en zout
Welke kookshop producten heb je hier voor nodig?

BergHOFF messen
Of je nu een volledige messenset zoekt - of gewoon met de basis wil beginnen… bij BergHOFF vind jij een collectie hoogwaardige keukenmessen om handen en vingers bij af te likken.